A womans’ beauty is one
of her greatest missions

Bekijk hier onze video !

Beautique: Schoonheidssalon in Willebroek voor behandelingen op maat

U zoekt een schoonheidssalon omgeving Willebroek? Dan zit u goed bij Beautique.
In ons beautysalon zit u goed voor professionele en persoonlijke behandelingen op maat.

Behandelingen in ons schoonheidssalon :

Wij bieden u een waaier aan behandelingen op maat die in het teken staan van uw looks and feel en waarbij u steeds kunt rekenen op onze professionaliteit en een persoonlijke aanpak.

Benieuwd naar onze prijzen? Raadpleeg onze prijslijst.

Team Beautique: Lies en Vicky

Bij schoonheidssalon Beautique in Willebroek kunt u rekenen op een bekwaam schoonheidsteam. Team Boutique heeft doorheen de jaren heel wat ervaring en vakkennis op gebied van schoonheidsverzorging opgebouwd. Op Lies en Vicky kunt u blindelings vertrouwen, uw schoonheid is bij ons in erg goede en bekwame handen.

Raak overtuigd en bekijk onze realisaties in onze fotogalerij.

Bent u geïnteresseerd in een van onze behandelingen of diensten? Twijfel dan niet contact met ons op te nemen om een afspraak in te plannen. Na afspraak staan wij steeds 100% tot uw beschikking. U kunt ook alvast online reserveren.
Of wenst u eerst wat meer info? Ook dan kunt u ons uiteraard steeds contacteren. Stel ons uw vragen en wij informeren u graag over onze behandelingen en aanpak.

Onze passie en kennis gebruiken om onze cliënten in de watten te leggen en te verwennen, daar gaan we elke dag voor. Bij ons komt u op de eerste plaats!

Prijslijst

+

Reserveer online

+
Top